lunes, 23 de noviembre de 2009

Sánchez-Camacho considera “lamentable i irresponsable” la campanya de desprestigi del TC impulsada per Montilla...

-“En tots els països democràtics, els partits de govern i d’oposició respecten el seu Alt Tribunal; el que estem veien aquí és un espectacle lamentable”.

-“A Catalunya no hi haurà divisió social després de la sentència, per molt que insisteixi Montilla; l’única divisió es produirà al si del tripartit que, gràcies a Déu, no és Catalunya” .

-23.11.09.- La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat avui “lamentable i irresponsable” la campanya de desprestigi del Tribunal Constitucional impulsada pel president de la Generalitat, José Montilla. Sánchez-Camacho ha acusat així el president Montilla de pressionar el TC amb les seves declaracions d’aquest cap de setmana i ha demanat respecte per la justícia i l’acatament de les seves decisions: “L’actitud de Montilla i el tripartit de menyspreu a la justícia és una mal exemple per als catalans: En tots els països democràtics, els partits de govern i d’oposició respecten el seu Alt Tribunal; el que estem veient aquí és un espectacle lamentable”. “El fonament de la democràcia és la separació de poders i la independència de la justícia, però això no sembla preocupar molt el tripartit”, ha afegit.

Així mateix, la presidenta del PPC ha replicat a Montilla que “a Catalunya no hi haurà divisió social després de la sentència del TC, per molt que insisteixi Montilla, l’única divisió es produirà al si del tripartit que, gràcies a Déu, no és Catalunya”. Així mateix, ha dit que “en qualsevol cas, sobta la pressió del president de la Generalitat cap al Tribunal Constitucional i, per altra banda, la seva tolerància amb els referèndums independentistes”.

Sánchez-Camacho ha assenyalat que “els problemes interns del PSC i del PSOE no els han de pagar els catalans” i ha assegurat no entendre perquè “el PSC ha de tenir por a un estatut constitucional, que és el millor per als catalans”. En aquesta línia, s’ha refermat en que el PPC “no entrarà a valorar actuacions preventives davant la resolució del TC, el PPC respectarà l’estat de dret i acatarà la sentència i després, un cop tinguem un estatut constitucional, ens posarem a disposició per a desenvolupar-lo”.

Finalment, la presidenta del PPC ha considerat que “nosaltres estem per treballar en el que realment preocupa als catalans, que no és la sentència de l’estatut, sinó la crisi i els 600.000 aturats”.


.

1 comentario:

Celeste dijo...

Teniendo en cuenta que es un gobierno impuesto por los pactos y no elegido por los ciudadanos, ¿ que esperas ?
Además tenemos un Carod Rovira, que reniega de sus orígenes y hasta nos ha intentado engañar cambiandose los apellidos para catalanizarse,¿ que esperamos transparencia, dignidad, que hagan caso al pueblo ?,
Un saludo.