domingo, 3 de enero de 2010

CENA DE NAVIDAD DE LA FAMILIA POPULAR.....


El passat dissabte 19 de desembre va tenir lloc, al Restaurant Chez José de Mas Reixac, el tradicional sopar de Nadal del Partit Popular de Palafolls, al que van assistir una vuitantena de persones.
Una vegada més, la militància del PP de Palafolls va reunir-se en aquestes dates nadalenques per celebrar-ho i fer un balanç de l’any polític.
El sopar va comptar amb la presència del Secretari General del PP de Catalunya, Jordi Cornet, que va animar al PP de Palafolls a seguir treballant com fins ara, per aconseguir un bon resultat a les properes eleccions al Parlament, demostrant que el Partit Popular de Catalunya és l’únic partit que parla d’allò que interessa a la gent i proposa solucions per superar la crisi econòmica.

En un àmbit més local, Carles Pujol (Secretari General del PP de Palafolls) va agrair l’assistència a tota la militància, destacant l’alt grau de compromís i feina feta pel conjunt de militants i desitjant als presents una bona entrada d’any.
Seguidament, el President de Noves Generacions del Maresme, Xavier Martín, va explicar que s’està a punt de constituir la Junta Local de Noves Generacions de Palafolls, encapçalada per Ramon Sánchez, i que permetrà fer arribar el missatge del PP als joves palafollencs.

Finalment, el President local i regidor de l’Ajuntament de Palafolls, Óscar Bermán, va parlar de la feina feta pel Partit Popular a l’Ajuntament durant l’any 2009, destacant el fet que gràcies a l’acord arribat amb el Partit Popular, s’han congelat els impostos i taxes per a l’any 2010. També es va mostra mòlt preocupat per las 848 persones aturades en aquets moments a Palafolls, un (18,08%) de la població. A més, es va mostrar convençut que amb la feina que s’està duent a terme i les propostes presentades, el Partit Popular de Palafolls augmentarà la seva representació a les eleccions municipals de l’any 2011 i serà partit de govern.
.

1 comentario:

chefrancine dijo...

Estuvo muy bien como siempre. Buena comida la estilo Chez José, buen ambente y muy bonito el detalle para las señoras.