jueves, 4 de febrero de 2010

El PP impugna el pressupost i demana més policia i l’eliminació dels càrrecs de confiança.Per Ràdio Palafolls ⋅ febrer 3, 2010 ⋅ Tal i com ja havia anunciat en l’última sessió plenària, el PP ha impugnat els pressupostos municipals del 2010. Els populars recriminen la no reestructuració de la plantilla de l’Ajuntament en època de crisi. En aquest sentit denuncien amiguisme en la creació de dos llocs de treball, ja que creuen que estan destinats als càrrecs de confiança actual, tal i com ja van dir en l’últim plenari.

Els populars, en el seu escrit d’impugnació demanen la retirada d’aquests places i l’eliminació dels càrrecs de confiança, i sol·liciten destinar els diners estalviats a crear dues noves places de policia local. Segons el portaveu de la formació, Óscar Bermán, explica que no es pot seguir amb la política de càrrecs de confiança.

El PP creu que cal atendre a l’onada de robatoris actual amb més presència policia. De fet els populars consideren gravíssim no haver ampliat la plantilla policial a PLF, i assegura que ara com ara cal millorar el servei del cos. Bermán acusa a l’equip de govern de menytenir la seguretat del poble. Posa com exemple la la manca d’interés de l’alcalde i que des de fa unes setmanes només hi ha un cotxe patrulla.

El grup municipal del PP qualifica de repetitiu i viciat el pressupost presentat i aprovat provisionalment en l’últim ple, i en demana la seva nul·litat, per iniciar un període de converses amb la resta de partits.

Precisament demà dijous està convocat un nou ple a l’Ajuntament de PLF, en el que s’hauria d’aprovar de forma definitiva el pressupost d’aquest any.

El ple de demà, que excepcionalment es celebrarà a 2/4 de 2 del migdia, té 4 punts a l’ordre del dia.

1 comentario:

Celeste dijo...

El alcalde se rie de nosotros, envio lo que escribí en noviemgre, leelo y juzga si se rio o no.Celeste dijo...
Cuando se está apoltronado en el poder y un@ se cree inmune a todo, habría que recordar a los señores politicos que torres más grandes han caido.........
El caos circulatorio en Palafolls, ( y los marginados alrededores ), es caótico desde siempre, solo hace falta ver lo que hay que hacer para salir del pueblo..... En cuanto al estado de las carreteras, ¡¡ SIN COMENTARIOS ¡¡ Yo creo que el día menos pensado, nos colocan ¡¡¡ una piramide como las de Egipto ¡¡¡¡, para fardar y que el ayuntamiento tenga aun más deudas.
Un señor que hace comentarios con respecto a los vecinos de las urbanizaciones y barrios periféricos como los que ha hecho reiteradamente y sin nigún pudor Valentin a mi entender es S.E.G.R.E.G.A.C.I.O.N.I.S.M.O, ¡¡ viva la democracia y la igualdad ¡¡ eso si para los extranjeros,¡¡ a los españoles que nos den como siempre..... ¡¡

10 de noviembre de 2009 06:35