sábado, 28 de enero de 2012

El PP diu que el PSC va jugar amb tots els partits per aconseguir un pacte de govern..

Per ⋅ gener 27, 2012 ⋅


El regidor portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, va confirmar ahir que el període post electoral va ser intens a la nostra localitat. D’una banda el popular va assegurar que va existir certs contactes amb l’oposició per sondejar la possibilitat de crear un govern alternatiu al del PSC aprofitant la pèrdua de la majoria absoluta. Diu Bermán que van ser contactes per saber si hi havia possibilitat d’alguna alternativa de govern.

Paral·lelament el PSC i el PP van començar contactes per formar govern. Segons Bermán va ser el PSC qui el va anar a buscar i davant la desconfiança dels populars, el regidor del PP va enregistrar, d’amagat, algunes reunions.

Segons Bermán el PSC va utilitzar les converses amb els populars per pressionar a la resta de formacions per acostar posicions.

Finalment el PSC i Iniciativa van arribar a un acord. Precisament sobre els ecosocialistes, Bermán ha considerat que són un partit residual a PLF i que el pacte respon a interessos econòmics. Diu el popular que Osorio s’ha fet l’Harakiri.

Bermán recorda que els populars han treballat conjuntament amb el PSC en temes puntuals i considera que Iniciativa no ha tingut la mateixa actitud en els últims 4 anys.

El portaveu dels populars va criticar durament la gestió del govern assegurant que no té clares les prioritats en època de crisi. També va assegurar que està valorant la possibilitat de denunciar a l’Ajuntament pels contractes d’Obra i Serveis, ja que considera que constitueixen un frau de llei, ja que estarien caducats.
..

No hay comentarios: