jueves, 24 de mayo de 2012

El Partit Popular de Palafolls, valora la gestió municipal PSC - ICV-EUiA desprès d'un any...

El Partit Popular de Palafolls, valora la gestió municipal desprès d'un any, amb un model de poble caducat i ambigu, basat en la seva pròpia ignorància ideològica, amb manca de criteri i sense cap tipus de sensibilitat a l'hora de buscar solucions per resoldre els problemes que te el nostre municipi.

Durant tot un any, l'equip de govern del PSC - ICV-EUiA  l'únic que s'ha preocupat ha estat mantenir la majoria absoluta a costa de comprar a qui sigui per tal d'aconseguir-la i si mes no, podem dir ben clar i ben alt que ara, desprès d'un any, estem mes endeutats que abans amb l'adquisició de mes crèdits per fer front a les despeses de l'ajuntament ja que es la única manera que es veuen capaços per aconseguir que entrin diners a les arques municipals.

No han estat capaços de solucionar els problemes urbanístics durant anys, com les reparcel•lacions i la urbanització dels sectors.

No han estat capaços de gestionar absolutament res que faci referència als polígons industrials, estan abandonats i malmesos, plens de herbes, voreres aixecades i amb manca d'enllumenat públic.

Mai han estat capaços de fer que la Policia Local funcioni com tindria que funcionar, no hi ha cap membre del govern municipal que s'hagi preocupat de que el cos funcioni i nomes han estat ficant pals a les rodes, i tot perquè el senyor Alcalde es enemic total d'aquest cos, mai la volgut i sempre que te la oportunitat ha intentat treure-se'ls de sobre amb l'excusa de que son una despesa excessiva per l'ajuntament. Tots saben que el fet de crear el cos de la Policia Local a Palafolls es va realitzar per les pressions dels seus habitants i per fer callar al Partit Popular que li estava sempre a sobre amb aquest tema.

El PSC-ICV-EUiA  han seguit gestionant l'ajuntament con anys enrere, com si res hagués ocorregut i no han sabut fer front als problemes que esta patint amb la crisis el nostre país, com sempre espolsant-se les puces de sobre i donant-li les culpes als altres de una gestió regida per la ignorància i l'afany de protagonisme, creient-se que son els millors i que si ells, mai tinguessin que abandonar el govern de l'ajuntament, Palafolls no funcionaria amb ningú mes.

Aquest govern municipal esta del tot caducat i esgotat, porten ja molts anys i el millor que podrien fer es deixar que altre gent s'ocupi de la gestió municipal amb il•lusió i amb noves idees que ens ajudessin a sortir o si mes no, pal•liar les necessitats del nostre poble.

.

No hay comentarios: