domingo, 1 de junio de 2008

Ple extraordinari de divendres 30

Punt 8. MOCIÓ SOBRE TV3.

Sobre la moció dels repetidors de TV3
Primer de tot, no crec correcte fer ingerències en les actuacions d'altres governs, ja siguin Municipals o Autonòmics.
1/ Se sentirien legitimats tots aquells que veien favorable la moció tal i com es va presentar al plenari, per demanar a ajuntaments governats per PSC i ICV (Mataró o Barcelona) per què no apliquin la seva ordenança sobre el civisme que segons alguns atempta contra la llibertat d'expressió d'alguns col·lectius?
2/ Pel mateix concepte, què no pot demanar un altre ajuntament que a Palafolls no s'apliquin determinades normatives en les que no s’està d'acord?, què en pensaríem? Palafolls té altres prioritats més necessàries pels palafollencs que una despesa monetària com es demana en aquesta resolució.
3/ Sobre la llibertat d'expressió i la pluralitat política, des del PP de Palafolls, ens agradaria recordar i posar sobre la taula les queixes que recentment s'han fet per diferents persones i estaments sobre les opinions emeses a TV3:
“acabar amb la crosta nacionalista al canal català”, “les queixes per part d'un diputat del PSC sobre la Mònica Terribes”, “o les queixes de dirigents d'ERC sobre el tractament que s'estava fent al tema de la sequera i el transvasament”. Ens sembla una hipocresia demanar a d'altres el que sembla que som incapaços de fer a casa nostra.

El Govern de la Comunitat Autònoma Valenciana és un govern absolutament legítim, escollit per una amplíssima majoria dels valencians i les valencianes, que aplica una normativa que no va legislar el govern actual si no que prové de governs socialistes anteriors, i que legítimament té tot dret i el recolzament per actuar com cregui oportú.Tot i això, des del PP de Palafolls ens manifestem a favor de que tot dos governs (el català i el valencià), arribin a un acord pel que fa a la reprocitat en les emissions de Canal 9 i TV3.

No hay comentarios: