jueves, 9 de febrero de 2012

El PP veu “tracte de favor, prevaricació i suborn” en els contractes d’obra i servei de l’Ajuntament...

Per Ràdio Palafolls ⋅ febrer 7, 2012 ⋅

Als populars no els serveixen les explicacions donades divendres pel regidor de personal de l’Ajuntament de PLF, Josep Ribas, i continuen denunciant irregularitats en la contractació de personal de l’Ajuntament.

Segons el PP, hi ha treballadors contractats en la modalitat d’obra i servei per fer obres com la biblioteca o el Forroll, obres que estan finalitzades de fa temps, però continuen contractats. El regidor de personal va assegurar que la normativa actual és diferent a la que regia en l’època de la contractació d’aquests treballadors. Tot i això el portaveu popular, Óscar Bermán, considera que aquesta contractació és un tracte de favor, i que podria constituir prevaricació i suborn.

Davant d’això, Bermán demana responsabilitats polítiques, mentre estudia si dur el tema als tribunals.

D’altra banda el PP de PLF ha impugnat les bases del concurs oposició per triar el coordinador de cultura, esports i joventut de l’Ajuntament. Diuen els populars que les bases estan fetes a mida de l’actual càrrec de confiança del govern. Bermán qüestiona la titulació requerida i la categoria a contractar. Diu Bermán que el Col·legi d’Educació física i Ciències de l’activitat Física i l’Esport de Catalunya també han impugnat aquestes bases.

Els populars recorden que el govern central prohibeix crear noves places per la crisi dels ajuntaments i demana que s’amortitzi aquesta plaça.

No hay comentarios: