sábado, 30 de abril de 2011

Les nostres Propostes per a l'Àrea d'Esport i Joventut:

VII .- Esport i Joventut


L'esport en un municipi és l'expressió del cos com a desenvolupament de l'ésser i de la seva participació en la Societat. Ara com ara al nostre municipi aquesta expressió són petites illes esqueixades de la comunitat. Cal una major implicació de l'esport base a les escoles perquè els nostres fills desenvolupin una activitat participativa.

L'ajuntament de la nostra població ha d'aconseguir esforçar per oferir varietat d'esports a nens i joves de Palafolls. Cal també afegir una oferta específica i un elaborat programa d'activitat física per la gent gran.

Hem d'aconseguir que en la nostra població, tots tinguin oportunitats de practicar aquell esport que més s'apropi a les seves possibilitats.

Pel que fa a Joventut, necessitem respostes d'acord amb les necessitats de la societat, cal entendre'ls, escoltar-los, donar-los opcions perquè es desenvolupin en les seves capacitats, els seus interessos i que puguin expressar lliurement.

Promourem campanyes intensives a les escoles, instituts, associacions de veïns, casals d'avis, etc. en les que oferirem informació sobre drogues, sida, Educació Viària, Solidaritat, Tolerància, Racisme, Cultura, Tradicions Populars, Planificació Familiar, Medi Ambient, Conscienciació Cívica ... etc.

.- La millora i adequació de totes les instal•lacions municipals per al desenvolupament de qualsevol tipus d'activitat que es cregui convenient.

.- Fomentar la participació en actes esportius, organitzant tornejos i competicions patrocinats per l'ajuntament i entitats comercials de Palafolls, com ara: Competicions de jocs informàtics, concursos de fotografia, concursos de cinema amateur, entre molts altres.

.- Establirem i promocionarem l'esport popular.

.- Procurarem dotar de les subvencions necessàries a les associacions i clubs esportius que estan ja establerts al nostre municipi i registrats.

.- Buscarem els espais adequats que possibilitin les activitats a l'aire lliure, com ara la construcció d'una pista de SkatePark que els joves de Palafolls, entusiasmats amb el nostre projecte, ens han fet arribar un esbós de la mateixa.

.- Cobrirem la piscina municipal perquè sigui operativa durant tot l'any.

.- Contractarem professionals que sàpiguen estar amb els joves sense crear-los falses expectatives i per afavorir el desenvolupament de les seves capacitats.

.- Un estudi d'ubicació i viabilitat amb un informe d'impacte ambiental, per a la Realització d'un circuit de motocròs.

.- Creació al municipi de pistes de tennis i frontó.

.- Canvi d’ubicació d'unes noves pistes de petanca amb vestidors zona la (Figuerassa).


.

No hay comentarios: